ŞANLIURFA / SİVEREK - Örgülü İlkokulu

URFADAN DERGİ

Mrt

Eski okul tabelası değiştirilerek yönetmeliğe uygun yeni tabelamız asıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında masal izleme etkinliği sınıflarımızda gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz İlkokul sınıflarında Dilimizin Zenginlikleri Proje kapsamında Anlamını Bul Yarışması düzenlendi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı "Deyimler ve Atasözleri Okumaları" faaliyeti kapsamında bu hafta öğrencilerimizle boyama ve deyim/atasözlerinin anlamlarını öğrenme etkinliği yapılmıştır.Etkinlikte yapılan  ürünlerle okul panosu oluşturulmuştur.

Mrt

Türk Dili Zenginlikleri kapsamında Türkçemizi doğru kullanmak adına yabancı kelimeler yerine Türkçe kelimelerin kullanılması üzerine etkinlik yapıldı.

Mrt

Bigep kapsamında okulumuzda her şubede akıl ve zeka oyunlarından mart ayında mangala oyunu temin edilerek öğrencilerin oynaması sağlandı.

UMUDA KAPI AÇIYORUM HAYATA TUTUNUYORUM

15 TEMMUZ OKUL GAZETESİ ÖZEL SAYISI

Ock

ÖĞRETMENLERİN EMEĞİ PAHA BİÇİLEMEZ, TÜM ÖĞETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Ock

Oklumuza Fatih Projesi kapsamında 05.12.2023 tarihinde akıllı tahtalar geldi. 12.12.2023 tarihinde ise tahtalarını kurulumu yapılarak eğitim ve öğretime hazır hale getirildi.

Ock

Dilimizin Etkinliği kapsamında 'Bilen Oturur Oyunu' Etkinliği ilkokul sınıflarımızda uygulandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.